ZANGLES

 

Ben je op zoek naar een goede en ervaren zangdocent?

Ik geloof dat iedereen kan (leren) zingen, want iedereen heeft een stem.

Enerzijds is zingen loslaten. Belemmerende gewoontes loslaten.  Maar vooral ook LEF. Durven je stem te laten klinken, ook als het (nog) niet mooi is. Durven fouten te maken. De controle loslaten. Soms eens uit je comfortzone stappen. Vanuit die vrijheid kan je stem pas echt gaan klinken en kan muzikaliteit gaan stromen.

Anderzijds is het met zingen niet anders dan met het aanleren van welke andere vaardigheid in je leven dan ook: wanneer je de juiste technieken kent, gaat het een stuk makkelijker. Het aanleren van de juiste adem- en zangtechniek vormen naast het loslaten van eventuele belemmerende gewoontes, dan ook een belangrijk onderdeel van de les.

Verder kan ik je helpen met je muzikale presentatie, auditiestress en voorbereiding, het leren lezen van noten, het instuderen van je (koor)partijen etc…

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen?

Kom dan vrijblijvend langs voor een proefles.

Tarieven 2019-2020

 

Priveles 45 minuten …… 40 euro ex 21% BTW

Priveles 30 minuten ….. 30 euro ex 21 % BTW

(Zangles onder de 21 jaar is vrijgesteld van BTW)

Workshops (stemvorming voor koren, of op maat gemaakt)…. neem contact op voor de mogelijkheden en tarieven.

Een proefles bied ik aan tegen het gereduceerd tarief van 25 euro.

In deze les van 45 minuten neem ik de tijd voor jou en je wensen met betrekking tot zingen. We brengen onder andere je stem en hoe je zingt middels een stemtest uitvoering in kaart en kijken we naar hoe we van daaruit aan de slag kunnen.