WORKSHOPS

 

Op zoek naar een ervaren zangdocent voor het geven van een zangworkshop? Ik heb ruimschoots ervaring met het verzorgen van diverse stem en zangworkshops. Een greep uit het assortiment:

  • Stemvormingsworkshop voor koren
  • Klassieke stemvorming voor koren
  • Workshop Zing je Vrij!
  • Workshop Zingen in Verbinding

Alle workshops zijn maatwerk.

Interesse? Neem contact op voor de mogelijkheden en tarieven.

Zingen vanuit jezelf, met je eigen geluid. Mindfulness oefeningen hielpen ons te zingen vanuit de onderbuik. Gedachten en oordelen wat los te laten. Instructie en oefening van zang- en ademtechniek lieten ons krachtiger zingen. Bibi is vriendelijk, gedreven en betrokken. Ze schept een veilige omgeving. Haar stimulerende feedback helpt je uit je comfortzone te stappen. Je maakt contact met de krachtige zanger(es) in jezelf en ervaart dat je impact op mede-zangers en je publiek daarmee groter wordt. Een leuke een leerzame workshop.

Joep Trappenburg, workshop Zing je Vrij!

Tijdens de workshop Zingen in Verbinding van Bibi en Chris heb ik het verschil ervaren tussen zingen vóór een groep en zingen in verbinding met een groep. Door bewust stil te staan bij de aanwezigheid van anderen maar meer nog bij mezelf kon echt contact ontstaan. Het ochtendgedeelte over contact met mezelf, mijn stem en mijn gevoel was verhelderend. Het effect van mijn eigen meningen over anderen op mezelf was een groot inzicht. Kijken en luisteren naar anderen die een eigen nummer zongen was ontzettend leerzaam en vaak herkenbaar. Bibi en Chris werken zeer harmonieus samen, zorgen voor een fijne dosis humor en vullen elkaar erg goed aan.

Vrij zingen is fantastisch en ik heb het geluk het te mogen ervaren!

Claas Hazewinkel, workshop Zingen in Verbinding